1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri ile birlikte parlamentoya giden Ahmet Sami Ceylan, seçimden sonra da esnafı unutmuyor. Her fırsatta esnaf ve sanatkârları, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Ceylan, şimdi de Arasta esnafına hal-hatır sordu.
Beraberinde AK Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ulcay, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç ve Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşgun ile birlikte Arasta esnafını ziyaret eden Milletvekili Ceylan, hem esnafla, hem de alışveriş yapan vatandaşlarla hasbıhal etti.
Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceylan, yaşanan sorunlar ve talepleri de dinledi.
Esnaf, seçimlerin ardından kendilerini ziyaret eden Ceylan'a teşekkür ederek, “Seçimlerden sonra bizleri unutmayarak tekrar ziyaret etmeniz takdire şayan bir durum. Bizleri sevindirdiniz. Milletvekilliği çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyoruz" dediler.
Ceylan ise Çorum'da birlik ve beraberlik içinde hareket ettikleri müddetçe aşılamayacak hiçbir engel ve problem olmayacağını dile getirerek, toplumun tüm renklerini kucakladıklarını, Çorum'u hep birlikte geleceğe hazırlayacaklarını söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim