Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, esnaf ziyaretleri kapsamında bugün de Taşhan Caddesi, Emniyet Müdürlüğü arkasındaki sokaklar, Hıdırlık Caddesi, Keresteciler Sitesi ile Çepni ve Çöplü Mahallesi’nin çeşitli bölgelerini gezdi.
Milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, beraberinde AKP Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı partililerle birlikte esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Gün boyu esnaf ziyaretlerini sürdüren Ceylan, 1 Kasım seçimlerinde partisine destek istedi. Esnafla sohbet ederek sorunlarını, dinleyen Ceylan, alışveriş yapan vatandaşlarla da selamlaştı, sohbet etti.
Esnaf, Milletvekili Adayı Ceylan'a sıcak ilgi gösterirken, Çorum'un içinden yetişmiş, kendisi de bir esnaf olan Ceylan'ı milletvekili olarak görmek istediklerini dile getirdi. Ceylan ise, “Benim milletvekili olmam önemli değil. Ben makam-mevki, şahsi ikbal peşinde koşan, koltuk sevdalısı bir kişi değilim. Ben bu davaya, bu millete, bu ülkeye hizmet etmenin gayretindeyim. AKP tek başına iktidar olmalı. İstikrarın sürmesi, 13 yıllık kazanımların, hizmetlerin ve yatırımların devamı, huzurun, sükunetin sağlanması, terör belasının kötünün kazınması, barışın, kardeşliğin hakim olması için bu ülkenin AK Parti'ye ihtiyacı var. Tek başımıza ve güçlü bir şekilde iktidar olmalıyız ki hizmetlerimiz, projelerimiz kesintiye uğramasın. Aksi halde kim vekil seçilirse seçilsin bunun bir önemi kalmaz. Beni Ankara'ya güçlü bir şekilde gönderin. AK Parti'nin ayakları sağlam bir şekilde yere bassın ki seri bir şekilde aldığımız kararları, projeleri uygulayabilelim" diye konuştu.
Ahmet Sami Ceylan, esnaf ziyaretleri sırasında Çorum Yorgancılar, Çeyizciler ve Perdeciler Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Çerikci’yi de işyerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim