Önceki akşam AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Ceylan’ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Köse ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ yaptı. Teşkilatın içerisinden çıkmış bir milletvekili olan Ahmet Sami Ceylan’ın tecrübelerinden yararlandıklarını söyleyen İl Başkanı Karadağ, Ceylan ile uzun yıllardan beri birlikteliklerinin olduğunu, son zamanlarda da bunun iyice pekiştiğini kaydetti. Teşkilatlar olarak her zaman milletvekilinin yanında ve destekçisi olduklarını belirten Karadağ, Ceylan’ın da teşkilatların yanında olduğunu her zaman hissettirdiğini açıkladı.

İl Başkanı Karadağ’ın konuşmasının ardından mikrofonu Milletvekili Ceylan aldı. Cumhurbaşkanlığı sistemi ve terörle mücadele başlıklarını ele alan Milletvekili Ceylan, bahar aylarından itibaren ülkemizin tertemiz olacağını ve terörle mücadelenin bir tane terörist kalsa bile süreceğini açıkladı.

Ahmet Sami Ceylan’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim