Çevreyolu Bulvarı No: 77 adresinde hizmete giren Doğtaş Kelebek Mobilya’nın açılışında konuşan Yamanlar Cihanbey Mobilya sahiplerinden Dursun Ceylan, hem istihdam sağlamak hem de işlerinin geliştirilmesi açısından böyle bir girişimde bulunduklarını belirterek “Hayırlı bir iş yaptığımıza inanıyorum” dedi.

Doğtaş İş Geliştirme Direktörü Aydın Özçelik ise konuşmasında sektörde Doğtaş’ın 46 yıldır Kelebek Mobilyanın ise 83 yıldır faaliyet gösterdiğini ifade ederek şirkette 2 bin, mağazalarla birlikte ise 10 bin kişiye istihdam sağladıklarını anlattı. Dünya çapında Doğtaş’ın 210, Kelebek Mobilyanın ise 150 mobilya mağazası, 50 adet te mutfak mağazası olmak üzere 410 mağaza ile hizmet verdiklerini söyleyen Özçelik, Çorum’da iki mağaza birden açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“CEPHEDE ASKERLER; MERKEZDE İŞ ADAMLARI MÜCADELE EDİYOR”

Açılışta konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal da konuşmasında ülke olarak ciddi bir mücadele verildiğini ifade ederek, cephede askerlerin, merkezde ise iş adamlarının bu mücadeleye katkı sağladığını söyledi. Başaranhıncal, “herkesin taşın altına elini koyduğu bir dönemde işyeri açmak çok önemli” dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise miraç kandilinin bereketinin yansıdığını ve haftasonu 7 işyerini açtıklarını belirterek, Çorum’a güzel işletmeler kazandırdıkları için müteşebbislere teşekkür ettiğini ifade etti. Ceylan, dürüstçe işe sarılındığında kazancın da beraber geldiğini ifade ederek işyeri sahiplerine bol kazançlar diledi

Yapılan konuşmaların ardından Doğtaş Kelebek Mobilya, protokol mensupları tarafından açıldı. Açılış nedeniyle katılımcılar arasında kura ile çeşitli hediyeler verilirken, Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da kuraya katıldı. Yaptıkları çekilişte AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a 1, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’a 2 ve Vali Necmeddin Kılıç’a 6 numarası çıktı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim