Türk kültüründe ahlakın, disiplinin, dayanışmanın yapı taşı olan esnafın, kendi kâr ve zararıyla birlikte, sokağının, mahallesinin, şehrinin, ülkesinin ve milletinin kâr ve zararını da hesap ettiğini kaydeden Ahlatcı, ülkesinin ve milletinin kârını, kendi kârının üzerinde gördüğünü vurguladı.

Ahlatcı, “Biz istiyoruz ki, memleketimizdeki esnafımızı büyütüp tüccar yapalım. Biz istiyoruz ki, tüccarımızı büyütüp sanayici yapalım. Biz istiyoruz ki, sanayicimizi büyütüp ihracatçı yapalım. Biz istiyoruz ki, ihracatçımız büyüsün dünya devleri arasına yer alsın. İşte bunun için büyümek isteyen, daha çok çalışmak, daha çok üretmek, daha çok istihdam etmek isteyen her esnafımızın, tüccarımızın, sanayicimizin, iş adamımızın yanındayız. Esnaf ve sanatkârlarımızı ülkemizin kilit taşı, birlik ve beraberliğimizin çimentosu olarak görüyoruz. Bizim gözümüzde esnaf, hanelerimizin hariçteki üyesidir” dedi.

Esnafları ziyaretleri esnasında vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulan Ahlatcı “Büyük, güçlü, istikrarlı ve müreffeh Türkiye için 31 Mart’ta Allah’ımızın izni ve milletimizden alacağımız güçlü destekle hizmet siyasetimizi daha da yükseltecek daha da ileriye taşıyacağız” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim