Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın yönetiminde gerçekleşen Çevre Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda başkanlık divanı, encümen üyeleri, katip üyelikler, plan ve bütçe komisyonlarına seçimler yapıldı.

Yapılan seçimlerde Başkanlık Divanı ve Kâtip Üyeliğe 1. Başkan Vekili H. İbrahim Şaltu, 2. Başkan Vekili Muzaffer Yıldırım, 1. Kâtip Üye Osman Fatih Gümüş, 2. Kâtip Üye Bilal Armutlu seçildi. Encümen Üyeliklerine Meryem Demir, Lemzi Çöplü, Recep Çıplak, Bilal Selman Özünel, Muhammed Fatih Temur seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonuna ise Halil İbrahim Şaltu, Mustafa Aydın, Remzi Torun, Ekrem Ünlü, Necmettin Yalçın seçildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 5355 Sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanunun 22. Maddesi ve Çorum Belediyeler Çevre Birliği Tüzüğü’nün 26. Maddesi gereği toplantının son bölümünde 2018 yılı birlik faaliyet raporu okunarak oylandı.

Çevre Belediyeler Birliği ve Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemin Çorum için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim