Alınan bilgiye göre Osmancık İnal Köyü’nde ikamet eden 34 yaşındaki M.K. isimli şahıs ağaçtan ceviz topladığı esnada bastığı dalın kırılması sonucu aşağı düşerek yaralandı. Yaralı, Osmancık Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavinin ardından hayati tehlikesinin olması nedeniyle Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İlçenin Yenidanişment Köyü’nde ikamet eden F.İ (57) isimli kişi de kendisine ait ağaçta ceviz topladığı esnada bastığı dalın kırılması sonucu düşerek hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Osmancık Devlet Hastanesi’ne sevk edilen şahıs tedavi altına alındı.

Dodurga Ayva Köyü’nde ikamet eden O.Ç (60) isimli kişi de kendi evinin bahçesinde ağaçtan ceviz topladığı esnada dengesini kaybederek 4 metre yükseklikten düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı şahıs 112 Acil Servis ile Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Dodurga Tutuş Köyü’nde ikamet eden S.S isimli kişi de ceviz topladığı esnada dengesini kaybederek 3 metre yüksekten toprak zemine düşerek yaralandı. Yaralı 112 acil servis ile Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Merkez Örencik Köyü’nde ikamet eden R.A (55) isimli kişi de ceviz topladığı esnada dengesini kaybederek düşmesi sonucu sol ayak topuğundan yaralandı. Yaralı şahıs Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bayat Tevekli Köyü’nde de A.K isimli kişi ceviz topladığı esnada dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucu ayağının kayması ile düşerek hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Yaralı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Osmancık Avlağı Köyü’nde H.D (44) ile İskilip Başmakçı Köyü’nden S.A (49) isimli kişiler de ceviz ağacından düşerek Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Öte yandan İskilip İbik Köyü’nden M.Ç (52) isimli kadın da kendisine art bahçede armut ağacından armut topladığı sırada dengesini kaybederek toprak zemine düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Yaralı kadın sevk edildiği İskilip Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olaylarla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile soruşturma başlatıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim