Cem Çetiner’in sahibi olduğu Çetinerler Jeneratör Kesintisiz Güç Kaynağı ve Güneş Paneli Sistemleri, jeneratör, kesintisiz güç kaynağı ve güneş paneli alanlarında Çorumlulara hizmet verirken, ilimizde yenilenebilir enerji teknolojilerinde en çok tercih edilen ve güvenilen bir kuruluş olmayı da hedefliyor.

Tarım arazilerinin sulama koşullarının maliyet olarak her geçen yıl daha da arttığını dile getiren firma sahibi Cem Çetiner, “Faaliyete başladığımız günden bu zamana kadar Çorum ve çevresinde faaliyet gösteren birçok kurumsal firmaya teknik olarak destek vermekteyiz. Özellikle jeneratör ve kesintisiz güç kaynağı alanında güçlü referanslarımız bulunmaktadır. Bugüne dek yaptığımız işler bu alanda da yapacaklarımıza teminat ve referans olacaktır” şeklinde konuştu.

Jeneratör ve kesintisiz güç kaynağında tedarik, kurulum ve teknik servis hizmeti veren Çetinerler Jeneratör Kesintisiz Güç kaynağı ve Güneş Paneli Sistemleri, Cengiz Topel Cad. No:54 (Kale Mahallesi Muhtarlığı arkası) adresinde hizmetlerini sürdürüyor.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim