Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Şanlıurfa’da şehit edilen polis memurları ile ilgili basın açıklaması yaparak şehit ateşinin bu kez Çorum ve Hatay’a düştüğünü söyledi.
Türkiye’nin ihanet süreci içine düşürüldüğünü, bu bataklığın ne yazık ki her gün Anadolu’nun dört bir yanındaki ocaklara ateş düşürmeye devam ettiğini söyleyen Bekir Çetin, “Bu kez ateş Çorum ve Hatay’a düştü. Mecitözülü hemşerimiz polis memuru Tanju Sakarya, görev arkadaşı Fatih Kılbey ile birlikte görevde iken teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşmüşlerdir” dedi.
MHP İl Başkanı Çetin sözlerini şöyle sürdürdü: “Çözüm sürecinde PKK silahlandı” diye haya duymaksızın demeç veren, “askerlik yan gelip yatma yeri değildir” diye sözler sarf eden, aldıkları çürük raporları ile kendi çocuklarını askere göndermeyen, şehit cenazelerindeki organizasyon için bürokratlara teşekkür eden, bu teröristlerin siyasi uzantıları ile hükümet kurmak için can atan “devlet büyüklerimizin” şehitlerimiz için ne düşündüklerini bilemiyoruz.
Bildiğimiz şudur ki bu ateş Türk milletinin ocaklarına düşmektedir. Bildiğimiz şudur ki bu ateş Türk milletinin ciğerini yakmaktadır. Bildiğimiz şudur ki Türk milletinin; hem şehitlerimizin katillerine, katilleri büyütüp besleyenlere, katillerin destekçilerine, katillerin uzantıları ile işbirliği hevesinde yanıp tutuşanlara hesap sorma vakti yakındır. Her iki şehidimize de Yüce Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve Türk milletine sabırları temenni ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim