Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Ankara’da “Türkiye Esnaf Buluşması” programı düzenledi. Programa katılan ÇESOB Başkanı Gür ve beraberindeki oda başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu. Başkent Voleybol Salonu’nda gerçekleşen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.

“Esnaf ve sanatkârlarımız ülkemizin kilit taşı, birlik ve beraberliğimizin çimentosudur” diyen Erdoğan, tanzim satış eleştirilerine yanıt vererek “Biz esnafımızın, sanatkârımızın ekmeğiyle oynamıyoruz, tam tersine milletimizin ekmeğiyle oynayanlara derslerini veriyoruz. Fırsatçılara karşı yürüttüğümüz mücadeleden en büyük faydayı esnaf ve sanatkârlarımız görecektir. Bunun için yürüttüğümüz mücadelede en büyük desteği de sizlerden bekliyoruz” dedi.

Borçlarını yeniden yapılandırarak esnaf sanatkara destek olduklarını, esnafın dirliği, birliği, huzuru ve mutluluğunu çok önemsediklerini ve vergi mevzuatında esnaf sanatkar lehine düzenleme yaptıklarını da anlatan Erdoğan’ın konuşmasından sonra esnaf duası yapıldı. Program Cumhurbaşkanı Erdoğan’a TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken tarafından verilen hediyelerle son buldu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim