İstanbul Vali Yardımcısı hemşehrimiz Levent Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Şeyma Döğücü ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da hazır bulunduğu açılış törenine iş dünyasından, spor ve sanat camiasından birçok davetlinin yanı sıra, burs verenler ve bursiyerler de katıldı.

Kahvaltıda bir açılış konuşmasını yapan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Başer, kurulduğu günden bu yana Çorumlu gençlerin yarasına merhem olan, maddi manevi destek olmaya çalışan derneklerinin bugün de gençler için elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.

Bu sene yaşanan maddi imkânsızlıklardan dolayı biraz geciktiklerini ancak gece gündüz çalışarak maddi kaynak bulmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Başer, “Bu sene de 100’ü aşkın üniversite öğrencisine destek olacağız. Gönül isterdi ki burs başvurusunda bulunan hiç kimseyi boş çevirmeyelim, ancak imkânlardan dolayı bu mümkün olmuyor. Detaylı bir çalışma sonucu seçtiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilere, hayırseverlerimizin vermiş olduğu bursları ileteceğiz. Her ay yapmış olduğumuz aile kahvaltılarımıza bu ay itibariyle başladık ve devam ettireceğiz. Tüm hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim