Milletvekili Ceritoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Kuşcu ile birlikte öğretmenevinde incelemelerde bulundu.

Öğretmenevinin son durumu hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, yapılan tadilat çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını geri kalan çalışmaların bitmesiyle birlikte tam olarak eksiksiz hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.

Tadilat çalışmalarının sonuna gelindiğini belirten Büyük, “ Öğretmenevinde Çorum halkını eşsiz şehir manzarası ile açık büfe kahvaltı, tabldot öğle yemeği ve akşam yemeği için rezervasyonlarımız başladı. Yenilenen süit, double iki ve üç kişilik 30 oda ve 66 yatak kapasiteli konaklama odalarımız da 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, uydu tv, minibar mevcut. Otel konforunda, güven, kalite ve uygun bütçeyle lüks odalarda konaklama yapmak isteyenleri her zaman bekliyoruz” dedi.

Vatandaşların 100 ve 200 kişilik salonları, düğün, nişan, kına gecesi, sünnet, mevlit vs. gibi özel günleri için kiralayabileceklerini ifade eden Büyük, öğretmenevinde yaptıkları yeniliklerle Çorum halkına en iyi hizmeti vermeyi planladıklarını kaydetti.

Büyük, Öğretmenevinde rezervasyon yapmak isteyenlerin 0 (364) 221 75 47-221 75 48 nolu telefonları arayabileceğini vurguladı.

Öğretmenevini gezen Ceritoğlu, salonda nişan yapan aileleri ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çorum Öğretmenevi’nin Milli Eğitim ve Kamu çalışanları için konaklama açısından büyük bir boşluğu dolduracağını kaydeden Ceritoğlu, Çorum’u modern, şık ve ferah bir öğretmenevine kavuşturdukları için mutlu olduğunu ifade etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim