Milletvekili Ceritoğlu, referandum gezileri kapsamında Kuyumcular Arastası ile Kubbeli Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti ve üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Esnafı tek tek ziyaret ederek onlardan referandumda “ evet” oyu isteyen Ceritoğlu, esnaftan referandum öncesi piyasalarda meydana gelen durgunluğu atlatılması ve Türkiye’deki istikrarın devam etmesi için 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda destek istedi.

YENİ BİR TÜRKİYE İÇİN “EVET” İSTİYORUZ

Çocuklarımızın geleceği için referandumda “ evet” denmesi gerektiğini vurgulayan Ceritoğlu, “17 Nisan’dan itibaren başlayacak yeni bir dönem için ve bir daha darbelerin yaşanmaması için sizlerden desteklerinizi istiyorum. Çorum halkının sağduyusuna her zaman güvendik. Yine güveniyoruz ve hükümetimize sahip çıkacağından en ufak bir şüphemiz yok” dedi.

ÖĞRENCİLERLE KANTİN TOPLANTISI YAPTI

Daha sonra milletvekili Ceritoğlu referandum çalışmaları kapsamında, Hitit Üniversitesi öğrencileri ile okul kantininde bir araya gelerek, referandum ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verdi.

Türkiye’ye derin bir nefes aldıracak değişikliklerin olacağını ifade eden Ceritoğlu, “Halkı referandumun niçin yapıldığı konusunda ne kadar çok bilgilendirirsek ve bilgi sahibi yaparsak referandumdan o kadar çok “ evet” çıkacaktır” dedi.

GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİN “ EVET” DİYORUZ

Gençlerin siyasette ve ülke yönetiminde hak ettikleri yeri almalarını sağlamak için Üniversite öğrencilerinden “ evet” oyu isteyen Ceritoğlu, “Bizler burada kendimiz için değil çocuklarımız, gençlerimiz ve ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. Bu yüzden seçiminizi yaparken araştırın, tartın ve oyunuzu ona göre verin. Bu ülkede bir daha darbelerin yaşanmaması ve koalisyonların olmaması için “ evet” denmesi gerekmektedir” diye konuştu.

Ceritoğlu, toplantı sonunda kantinde bulunan diğer öğrenciler ile yakından ilgilenerek, yaptıkları projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim