AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, Büro Memur-Sen’in kadın üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’ın da hazır bulunduğu etkinlikte Ceritoğlu, sendika üyesi bayanlarla hem sohbet etti, hem de onlardan gelen talebi dinledi.
Bir kısım çevrelerin büyüyen Türkiye’yi istemediğini ve bundan dolayı da rahatsızlık duyduğunu belirten Ceritoğlu, “Birileri Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyor ancak biz buna müsaade etmeyiz. Millet buna müsaade etmez” dedi.
Türkiye’nin öz kaynaklarına göz dikenlerin milleti birbirine düşürerek iç karışıklık çıkarmak istediğine dikkat çeken Ceritoğlu, bunun için zaman zaman çeşitli senaryoların hayata geçirildiğine işaret etti. Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Ceritoğlu, provokasyonlara da gelinmemesini istedi.
Yeni Türkiye’nin kadınların omuzlarının üzerinde yükseleceğini dile getiren Kurt, “Güçlü bir Türkiye’nin dünyanın her yerinde varolması için mücadelemiz devam ediyor. AK Parti, Türkiye’de istikrar ve güvenin simgesi, yeni Türkiye’nin inşasında kadınlar olarak hep birlikte bize düşen sorumluluğu üstleneceğiz. Derdinizle dertlenip, sorunlarınızı birlikte çözeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz.s Buralarda görev alan kadınlarımızı önemsiyoruz. Sizin sorunlarınızı çözmek, çözümüne katkıda bulunmak benim boynumun borcu” dedi.
Editör: TE Bilisim