Önceki gün tedavi görmekte olduğu Çorum Özel Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde 88 yaşında hayatını kaybeden Cemile Tuzcu, Ulucami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Kurt’un cenaze namazını kıldırdığı Cemile Tuzcu, Ulumezar’da toprağa verildi.
Öte yandan Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sabaha karşı yaşamını yitiren Orhan Bezgin’in eşi Nezahat Bezgin için de cenaze töreni düzenlendi.
Diz protez ameliyatının ardından emboli atması sonucu 75 yaşında hayatını kaybeden Nezahat Bezgin; Ali Hakan Bezgin, Şükriye Bezgin Korte ve Ayşe Bezgin’in anneleriydi. Bezgin, Ulucami’de öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Ulumezar’da toprağa verildi.
Dün ayrıca Şeker Fabrikası’ndan emekli, İskilipli İbrahim Boran da öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulumezar’da defnedildi.
Cenaze namazlarına Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, İl Müftüsü Ahmet Akın, Belediye Meclis Üyesi Özgür Kılıç ve TÜRK-İŞ İl Temsilcisi ve Şeker-İş Şube Başkanı Sefer Kahraman’ın yanı sıra iş çevrelerinden çok sayıda kişi katıldı.
ÇORUM HABER merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diler.

(Recep SERBES)
 
Editör: TE Bilisim