Cemilbey Caddesi’nde mevcut içmesuyu ve kanalizasyon hattının yol kısmında kalması nedeniyle geçtiğimiz aylarda yenileme çalışmaları başlatan ve bu çalışmaları tamamlayan Belediye’nin daha sonra çalışmalarını başka yerlere yoğunlaştırması nedeniyle bozulan kaldırımların yapılmadığı dile getirildi.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren ilimizin tanınmış simalarından Gülabibey Mahallesi sakinlerinden Orhan Avcu, Cemilbey Caddesi ve devamındaki Ata Caddesi’nde aylardır kaldırımların yapılmayı beklediğini vurgulayarak ailelerin kaldırımdan yürüyemez hale geldiğini, özellikle yaşlılar ve çocukların zor durumlarda kaldığını ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’den bu konuya el atmasını beklediklerini söyledi.

Mahalle sakinlerinin talebine Başkan Külcü’nün olumlu yaklaşacağına inandığını söyleyen Avcu ayrıca Ortakapaklı 2 ve 3. Cadde’nin yol yapımının da beklediğini, vatandaşların evlerin balkonuna bile çıkamadıklarını, yol yapımının uzun sürecek olması halinde bu caddelerin sürekli sulanmasını talep ettiklerini de sözlerine ekledi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim