Çorum'un Oğuzlar ve Dodurga ilçeleri arasında bulunan Çaybaşı Yaylası'nda düzenlenen Yayla Şenliği, politikacıların yoğun ilgisine sahne oldu ve coşku içerisinde gerçekleşti.
Dodurga İlçesi'ne bağlı Dikenli ve Kirenci köylüleri tarafından kurulan Dikenli ve Kirenci Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Servet Seyfettin Mete’nin sunduğu şenlikte, ünlü sanatçı Engin Nurşani’nin sahne alması büyük sürpriz oldu. Ayrıca, Kadir Elifbaş, Nergis Ay, Rasim Kopar ve Çiçek Erdemir sahne aldılar.
Şenliğe AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Dodurga Kaymakamı Muhammed Emin Elmalı, Laçin Kaymakamı Mehmet Erdem, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, CHP Milletvekili Adayı Muharrem Bozdoğan, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tahtasız, MHP Milletvekili Adayı Aybüke Topcubaşı Ekici, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve çok sayıda mesleki ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi, partili ve vatandaş katıldı.
Şenlikte sırasıyla Dernek Başkanı Lütfü Kabakdere, Dodurga Kaymakamı Muhammed Emin Elmacı ve Milletvekili Cahit Bağcı, birer konuşma yaptılar.
Koç ihalesini 3 bin lirayla kazanan Ekrem Kömürcü de, şenliğin ilk ağası oldu.








BTP adayları Çaybaşı Şenliği’nde 
Bağımsız Türkiye Partisi adayları Av. Mustafa Pak, Şaban Demir, Abdullah Şahin ve parti yöneticileri, Çaybaşı Şenliği’ne katıldılar.
BTP adayları, partilerinin iktidarında her günün şenlik havasında geçeceğini belirterek, Milli Ekonomi Modeli ile milletin malının millete verileceğini söylediler.
Editör: TE Bilisim