Tarihteki güçlü medeniyetlerin yarattığı etkiyi bugünün modern yaşam çizgileri ile birleştiren Kılıçoğlu, geçmişle geleceği çatılarda birleştiriyor.

HİTİT ATEŞİ

Çatılara rustik bir hava katan Anadolu Medeniyetleri serisi 3 farklı konseptten oluşuyor.

“Hitit Ateşi” adı verilen serinin ilk konsepti, Anadolu medeniyetlerinin en karakteristik özelliklerini barındırıyor. Anadolu tarihinde derin izler bırakmış olan Hititler’in "antik" havasını çatılara taşıyacak bir ürün olan Hitit Ateşi, krem üzerine yoğun kahve ve siyah püskürtme desenleri ile farklı bir bakış açısı sunuyor. Rustik görüntüsü ile uygulandığı her çatıda farklı duruşlar sergileyen bu ürün ile profesyonel uygulayıcılara çatı ile bütünleşik farklı tasarım yaratma imkânı sunuluyor.

FRİGYA ATEŞİ

Uygulandığı çatılara canlılık getiren “Frigya Ateşi” isimli seri ise evlerdeki "sıcaklığı" çatılara taşımak isteyen kullanıcıların tercihi hâline geliyor.

Frigya Ateşi krem üzerine az yoğunluklu kahve ve siyah püskürtme deseni ile sarının yaz sıcaklığını ve geçmişin izlerini çatılara taşıyor. Yalnız kil kiremitte var olan bu sıcaklık Frigya Ateşi ile daha çok hissediliyor.

VE TRUVA ATEŞİ…

Özgün bir görünüme sahip “Truva Ateşi” ise uygulandığı çatılara "otantik" bir görünüm kazandırıyor. Serinin diğer ürünleri gibi yüzde 100 doğal malzemeden üretilen Truva Ateşi’nde doğal kiremit tonunun üzerine kahve ve krem tonları uygulanıyor. Truva Ateşi, çatılarında doğal bir hava yaratmak isteyen profesyonellere ve kullanıcılara yönelik iyi bir seçenek sunuyor.

Öte yandan Anadolu Medeniyetleri serisi birçok projenin de tercihi oldu. İstanbul Kasaba Evleri’nde Anadolu Medeniyetleri serisinin farklı renkleri tercih edilirken; Kalkan Lavanta Evleri ve Sapanca’da bulunan Doğa Evleri de serinin kullanıldığı seçkin projeler rasaında yerlerini aldılar.(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim