Beşiktaş Spor Kulübü’nün toplumsal olaylara ilgisiyle bilinen taraftar grubu Çarşı, önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Beşiktaş Çarşı Ankara taraftar grubu tarafından başlatılan “Köy Okulları Yardım Projesi” isimli sosyal sorumluluk çalışması kapsamında ilk durak Çorum oldu.

Beşiktaş Ankara Çarşı taraftar grubu Çorum’un Ovasaray Köyü Şehit Arslan Eren İlköğretim Okulu ile Karahacip Köyü Şehit Erdal Öztaş İlköğretim Okuluna giderek buradaki öğrencilere kırtasiye malzemelerinin yanı sıra mont ve bot gibi giyim eşyalarını dağıttı.

“Köy Okulları Projesi” adı altında gerçekleştirilen yardım kampanyasının ilk durağının Çorum olduğunu belirten Ankara Çarşı Taraftar Grubu Derneği Başkanı Sancar Eskin ile beraberindeki grup üyeleri merkeze bağlı Ovasaray Köyü ile Karahacip Köyü’ndeki okulları ziyaret ederek öğrencilere yanlarında getirdikleri yardımları dağıttı.

Çorum’a 30 kişilik taraftar grubu ile geldiklerini söyleyen Sancar Eskin, ilk olarak Ovasaray Şehit Arslan Eren İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ettiklerini, daha sonra ise Karahacip Köyü Şehit Erdal Öztaş İlköğretim Okulu’na gideceklerini bildirdi.

Eskin: “Her zaman nerede olursa olsun yardıma  muhtaç kim varsa yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü iyi insan olunmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz. Bu soğuk havalarda yırtık ayakkabıyla yamalı montlarla okula giden öğrencilerimizin sevinci görülmeye değerdi. Genç kardeşlerimizin hayatlarına Beşiktaş'ı da dahil ettiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da destek sağladığı kırtasiye malzemeleri, bere, atkı, mont ve bot gibi yardımlar Çarşı taraftar grubu üyeleri tarafından öğrencilere dağıtıldı. Çarşı taraftar grubu üyeleri yardım dağıtımında minik öğrencilerin mutluluğuna da şahit oldular.

Ovasaray Şehit Arslan Eren İlk ve Ortaokulu Müdürü İbrahim Balcı da yapılan yardımdan dolayı Ankara Çarşı taraftar grubuna teşekkür etti. 

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim