Eşref Hoca Caddesi’nin Çevreyolu’yla kesiştiği Binevler kavşağındaki Kredi Yurtlar Kurumu Kerebi Gazi Erkek Öğrenci Yurdu’nun altında bulunan Capello Rosso için dün görkemli bir açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış törenine Vali Necmeddin Kılıç, Ak Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yahya Çoban, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ve Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın yanı sıra seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Karakeçili Camii Emekli İmam Hatibi Fikrettin Çıplak’ın yaptığı duanın ardından Capello Rosso’nun açılış kurdelesini Vali Kılıç ve Milletvekili Ceylan, diğer bazı konuklarla birlikte kestiler.

Kurdele kesiminin ardından işletme sahipleri Merve Doğan Gürbüz ve Murat Yıldız konuklarına Cappello Rosso’yu gezdirerek bilgi sundular.

Toplam dört kata yayılan Capello Rosso’nun bodrum katının tamamen mutfağa ayrıldığını belirten Merve Doğan Gürbüz; zemin, birinci kat ve teras katta ise misafirlerini ağırlayacaklarını söyledi.

Damak zevkine düşkün konuklarına dünya mutfaklarından farklı lezzetler sunacaklarını dile getiren Merve Doğan Gürbüz, çocuklar için hazırlanmış özel oyun alanı ve canlı müzik dinletisiyle Çorum halkına iddialı bir konsept hazırladıklarının altını çizdi.

Merve Doğan Gürbüz, farklı lezzetler arayan herkesi Cappello Rosso’ya davet etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim