Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2015 Yılı Seçimsiz Olağan Malî Genel Kurulu yapıldı.
Oldukça geniş bir katılımla Anitta Otel’de dün gerçekleştirilen Genel Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Oluşturulan Divan Kurulu’nda başkanlığı Tokat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan üstlenirken, İsmet Uslu ikinci başkan, Nuri Erkan ile Erol Çetiner ise kâtip üye olarak görev aldılar.
Genel Kurul’da ilk olarak Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Cihan Olur tarafından faaliyet, denetim, bilanço ve gelir gider raporları okundu. 2014-2015 tahmini bütçe tasarısının görüşülüp onaylanmasının ardından raporlar da üyelerin oylarına sunularak ittifakla ibraz edildi.
Genel Kurul’da bir konuşma yapan Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, “Çorum esnafının birliği ve dirliği için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmalarımızın karşılığında üyelerimizin Genel Kurul’da bana ve yönetim kurulumuza gösterdikleri güven dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.
Vedat Canbek Başkanlığı’ndaki Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu’nda Necati Şimşek, Tahsin Yüzgeç, Halil Taşkaldıran ve Avni Baygın bulunuyor.
Genel Kurul, üyelere Anitta Balo Salonu’nda verilen yemekle sona erdi.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim