Çorum Belediyesi Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi(KKSM), duygu dolu bir programla Çanakkale Zaferinin 100. yılını kutladı.
Destansı zafer anısına organize edilen programda Bahçelievler KKSM kursiyerleri şiirleri, türküleri, konseri ve tiyatro oyunuyla izleyenleri büyüledi.
Kadın Kültür Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez'in kursiyerleri yalnız bırakmadığı program, Bahçelievler KKSM korosunun seslendirdiği Çanakkale türküleri ile başladı.
Koro şefi Özdemir Öztürk'ün yönetiminde tamamı KKSM kursiyerlerinden oluşan koro, söylediği türkülerle dinleyicilere duygusal anlar yaşattı.
Halk oyunları grubunun hazırladığı "Kınalı Hasan" isimli tiyatro oyunu izleyenlerin gözyaşlarına neden oldu. Vatanseverliğin ve kahramanlığın vurgulandığı tiyatro gösterisi, oyuncuların profesyonelliği ile de dikkat çekti.
Lapsekili Halil'in hikayesi, Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitleri" isimli şiirinin de seslendirildiği program, Kadın Kültür Merkezi Müdiresi Nuran Hakyemez'in öğretmen Fatma Topaktaş'a çiçek takdimi ile son buldu.










(Haber Merkezi) 
Editör: TE Bilisim