Çanakçı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Güleryüz Düğün Salonu’nda geçtiğimiz gün Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği düzenledi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan yemeğe Köy Muhtarı Gürbüz Yasakçı, Köy Dernek Başkanı Resul Yiğitoğlu başta olmak üzere muhtar azaları, dernek yöneticileri, Çorum ve yurtiçinden Çanakçılılar ile davetliler katıldı.

Gecede açılış konuşmasını yaparak yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bilgi veren Çanakçı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Resul Yiğitoğlu, Türkiye’nin zor günler geçirdiğini, birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan böyle günlerde Çanakçı Köylüleri olarak birliklerini pekiştirmek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini vurguladı. Yiğitoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde sürdürülen harekata da değinerek kahraman Mehmetçiğe başarı dileyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Köy Muhtarı Gürbüz Yasakçı da etkinliğe evsahipliği yapan dernek yöneticileri ile katılımcılara teşekkür etti.

Elvan Zorlu, Seydi Yiğitoğlu ve Şükrü Tarhanacı arasında Köy Ağalığı için seçim yapılırken, çekişmeli seçim işadamı Elvan Zorlu’da kaldı. Katılımcılar arasında hediye çekilişi de yapılan gece ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Özarslan’ın türkü ve ezgileri ile son buldu.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim