AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, “Önemli olan bir ibadet haneyi yapmak değildir, asıl burada önemli olan ibadetlerin içerisini doldurmaktır.

Bu ibadethanelerin içerisinde doldurmakta en büyük görevde mahalle hocalarımıza düşmektedir” dedi.

Çorum Belediyesi tarafından Gülabibey Mahallesi’nde yaptırılan Orhan Gazi Mescidi’nin açılış programında konuşan Ceylan, camilerde yaşam alanı oluşturulması gerektiğini belirterek, “Camiler, bir derdiniz, bir sıkıntınız, kafanıza takılan bir şey varsa bunları burada hocalara anlatarak çözüm bulunan yerler olmalıdır” ifadelerini kullandı.

İbadethanelerin daha fonksiyonel alanlar olarak kullanılması gerektiğine dikkat çeken Milletvekili Ceylan, “Çorum Belediyemizin işi sadece yol, su, kanalizasyon, inşaat işi yapmak değildir. Her alana dokunarak hizmet etmektir. Çorum Belediyemizde sosyal belediyecilik anlamında bu düşünceler ile birçok çalışmaya imza atmıştır ve atmaya da devam ediyor. 

Türkiye’miz üzerinde oynanan oyunlar devam etmektedir. En son oyunları ise ekonomimize yapılan saldırıdır. Bu saldırılar asla bitmeyecektir. Çünkü ülkemizi yıkmak, bölmek ve ele geçirmek istiyorlar. Ülkemiz önemli bir konumdadır. Asya ve Avrupa’yı bir birine bağlayan tek ülkedir” dedi. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim