Oyuncu kadrosunda Yakup Yavru, Murat Kuşcu, Dilber Ay, Melih Ekener, Nuri Alço, Şahin Örgel, Ömer Faruk Nas, Ecehan Şarman Çetinkaya, Fatih Bozkurt gibi isimlerin yer aldığı “Çam Yarması” isimli filmin Çorum’daki çekimleri yaklaşık 1 ay sürdü.
Çorum’un değişik mekanlarında bir aya yakın süren çekimlerin tamamlandığını ve kalan bölümlerin de İstanbul’da çekileceğini belirten Yönetmen Sefa Özçelik, ilimizin bundan sonra sinema filmleriyle de gündeme geleceğini, çünkü Çam Yarması’nda Çorum’dan çok sayıda mekanın yer alacağını dile getiri.
Çorum için eğlenceli bir film yaptıklarını ve şimdiye kadar espri öyküleriyle gündeme gelen ilimizin “dünyanın merkezi” ibaresini de almasından sonra sık sık gündeme gelmeye başladığını ve bundan sonra da bu tür filmler için bir mekan haline geleceğine inandığını anlatan Özçelik, katkılarından dolayı Vali Necmeddin Kılıç ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye de ekibi adına teşekkür ettiğini kaydetti.
Son çekimleri Atlı Karınca Kreş’te tamamlanan filmin oyuncularından Murat Kuşçu ise ülke gündemine oturacak bir film yaptıklarını söyledi. Kuşçu, “Çam Yarması filminin Türkiye’nin gündemine oturacağına inanıyoruz. Çok komik bir film olacak. Çekimlerinde de çok eğlendik. En komedi filminden 5 gömlek daha üstün olduğuna inanıyoruz. Çorum’un tanıtımına da çok katkı olacağına inanıyoruz. Filmin Ocak ayında vizyona girmesini hedefliyoruz” diye konuştu.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim