Dilber Ay, Nuri Alço, Yakup Yavru, Ferdi Kurtuldu ve Tevfik İnceoğlu gibi çok sayıda tanınmış sanatçının rol alacağı filmin yapım ekibi Cumartesi günü basın mensuplarının karşısına çıktı.
Yönetmen Sefa Özçelik, yapımcı ve oyuncu Murat Kuşçu ve filmin senaristlerinden Çorumlu tiyatro yazarı Şahin Örgel, Çam Yarması’nın çok güzel bir komedi filmi olacağını vurguladılar.
HMK Yapım sahibi ve aynı zamanda filmin oyuncu kadrosunda da yer alacak olan işadamı Murat Kuşçu, “Evrensel” bir film hazırlamak için yola çıktıklarını belirterek, “Çam Yarması, çok komik bir film olacak. Bu filmde insanlarımız bol bol güldüreceğiz. Bu konuda son derece iddialıyız.” dedi.
Filmin yönetmenliğini üstlenen Sefa Özçelik ise sinemaseverlerin beğenecekleri bir yapıma imza atacaklarını dile getirerek, iyi bir gişe hedeflediklerini vurguladı.
Filmin senaryosunu Murat Kuşçu ve Tuğrul Geylan ile birlikte kaleme alan Şahin Örgel ise Çam Yarması’nın Çorum’un tanıtımına olumlu katkılar sağlayacağı inancını dile getirdi.
Küçük Sanayi Sitesi’ndeki buluşmada sanatçıların yer almaması basın mensuplarını hayâl kırıklığına uğratırken, filmin yapım ekibi ileriki günlerde ünlü sanatçılarla birlikte yeniden kamuoyunu bilgilendireceklerini ifade ettiler.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim