Çok sayıda basın mensubunun katıldığı yemeğin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Kuşçu, Çorum basınından da övgüyle söz etti. Kuşçu, çekimleri geçtiğimiz Aralık ayında Çorum ve İskilip’te biten Çam Yarması – 2 Bitik Kardeşler’in montaj ve fragman çalışmalarında sona geldiklerini kaydetti.

HMK Film Yapımcısı hemşehrimiz Murat Kuşçu, filme tüm Çorumluların sahip çıkmasını yineleyerek, iş dünyasından da destek talep etti. Çorumlu iş adamlarının memleketlerinin tanıtımı için elini taşın altına koyacaklarına inandığını dile getiren Kuşçu, “Bu bir memleket meselesidir. Her alanda kalkınan şehrimizin büyük bir tanıtıma da ihtiyacı vardır ve bu filmde bu tanıtımı fazlasıyla yapacak kapasitededir. Önemli olan her kesimin filme sahip çıkmasıdır” dedi.

Sinema filminin Mart ayında vizyona gireceğini hatırlatan Murat Kuşçu, şuan da dereyi geçtiklerini ve gölde boğulmak istemediklerini vurgulayarak, tüm Çorumlu hemşehrilerinin projeye sahip çıkmalarını istedi. Filmin Çorum’un tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımına büyük katkı sunacağını dile getiren Kuşçu, komedide küfürden uzak durduklarını ve 7’den 70’e herkesin izleyebileceği bir aile filmi olduğunun altını bir kez daha çizdi.

Vizyonda 1 milyon hedefinde olduklarını kaydeden Kuşçu, filmin galasının Hanoğlu Konağı’nda yapılacağını, galaya sinema dünyasının tanınmış isimlerini davet edeceklerini kaydetti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim