1978 yılından beri inşaat camları tedarik ve montaj işlerini en üst seviyede tutarak 2000 yılına kadar toptan ve perakende olarak çalışmalarını sürdürdüklerini, 2000 yılından itibaren ise alüminyum ve cam balkon sektöründe hizmet vermeye başladıklarını ve 2018 yılına kadar da 17 bayi ile büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Çepni Mahallesi Akşemseddin Caddesi No:81 adresinde hizmet verdiklerini anlatan Ömer Marım, cam balkon yaptıracaklara uyarılarda bulundu.

Cam balkon yaptıracakların; Cam balkon tekerleri ve kullanılan aksamın paslanmaz olup olmadığı, sistemin tüm elemanlarının, dış iklime dayanıklı olması, taşıyıcı rulman ve aksam parçalarının, mutlaka “paslanmaz” malzeme ile üretilmesine dikkat etmelerini isteyen Marım, piyasada, tekerlerin içindeki rulmanların, standart paslanır rulmanken, sadece arasındaki mil paslanmaz olduğu için paslanmaz diye satılmak istendiğine dikkat çekti.

Piyasada çok sayıda mevsimlik cam balkoncu bulunduğuna dikkat çeken Marım, bu firmaların, cam balkonun talep gördüğü sezonda satış yapıp, sonrasında ortadan kaybolduğunu, dolayısıyla müşterilerin servis almak istediklerinde yaptırdıkları firmayı tekrar bulamadığını ve mağdur olduğunu söyledi.

Cam balkonun balkona göre yapılması nedeniyle işçiliğinin de önemli olduğuna dikkat çeken Ömer Marım, firmanın kurumsal olup olmadığı, ya da malzemeyi nasıl temin ettiğine bakılması gerektiğini vurguladı. Cam balkon yaptıracakların sözleşme imzalayarak şartları belirlemeleri gerektiğine dikkat çeken Marım, Özkardeşler Cam Balkon olarak tüm bu imkanları sağladıkları gibi kredi kartlarına da taksit seçeneği sunduklarını ifade etti. Marım cam balkon sistemlerinin yanı sıra Isıcamlı katlanır cam balkon, Isıcamlı sürme cam balkon, Giyotin camlama sistemleri, Fotoselli kapı, Alüminyum korkuluk ve camlı küpeşte gibi hizmetlerinin bulunduğunu vurguladı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim