Nom İnşaat tarafından Beypazarı’na yaptırılan Avrupa’nın en büyük Termal Şehri Akropol Termal Megakent Çorum Bölge Müdürlüğü’nde Kasım Aralık ayında başarı gösterenlere plaket verildi.
Ödül törenine Genç MİSİAD Çorum İl Başkanı ve Nom İnşaat Çorum Bölge Müdürü Cesur Karaca ve çalışanlar katıldı.
Törende Kasım-Aralık ayı satış temsilcisi departmanında çalışan Muhammet Recep Ekici, Emine Yağlı, Osman Kara, başarı gösteren Bilge Tuzcu ve İpek Taşağal’a plaketleri verildi.
Plaket töreninde konuşan Genç MİSİAD Çorum İl Başkanı ve Nom İnşaat Çorum Bölge Müdürü Cesur Karaca, Akropol Termal Megakent’in Türkiye ve Avrupa’nın en büyük termal kent projesi olduğunu belirterek içerinde 36 bin devre mülkün Beypazarı mimarisine sadık kalınarak inşa edileceğini ifade etti. Yüzme havuzu, ultra lüks villalar, hastane, rehabilitasyon merkezi, cami, fizyoterapist eğitim okulu, 110 dönümlük Aqua Park, su oyunları merkezi, futbol, voleybol ve basket sahaları, tenis kortları, mini hayvanat bahçesi, binicilik kulübü ayrıca 50 bin m2’lik sosyal tesisin içinde bulunduracağını kaydetti.
Bu projenin tanıtımı için Çorum, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Düzce, Sakarya, Konya ve çeşitli 17 ilden hafta sonu yemekli ve tamamen ücretsiz turlar düzenlendiğini anlatan Cesur Karaca, bu turlara ilginin de yüksek olduğunu vurguladı.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim