DAİRE MÜDÜRLERİNİN ZİYARETİ

(Soldan sağa) Çorum Gümrük Müdürü Cemalettin Demirdelen, Ticaret Müdürü Fikret Yıldırım, Sivil Toplum İlişkileri Müdürü Mustafa Bayrak ve sağ başta İş-Kur Müdürü Ali Şahan, gazetemizi ziyaret ederek, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın şahsında tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.



SAADET PARTİSİ’NDEN KUTLAMA

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ve Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ile bir grup parti yöneticisi, dün gazetemizi ziyaret ederek Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın ve gazetemizin diğer çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Saadet Partisi yöneticileri, toplumun gözü, kulağı ve dili olan basının daha iyi şartlarda hizmet vermesini sağlamak gerektiğini ifade ettiler.

KIZILAY BAŞKANI KILIÇ İLE AV.AFAT’TAN BAŞARI DİLEKLERİ

Çorum Kızılay Başkanı Av. Hüseyin Kılıç ile Başkan Yardımcısı Dr. Öğr.Üyesi Mustafa Bilgin dün gazetemizi ziyaret ederek Mehmet Yolyapar’ın şahsında tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Aynı amaçla ziyarette bulunan Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Altuğ Afat da, fotoğrafta birlikte yer aldı.

BASIN EMEKÇİLERİNE KUTLAMA

ÇORUM HABER yazarlarından Bahri Güven, Zeynep Özçerezci, ÇORUM HABER’in eski mensuplarından Rüya Demirtaş ve Traktörcüler Sitesi Başkanı Yaşar Çetintaş, dün gazetemizi ziyaret ederek Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın şahsında tüm basın emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

ECZACI ODASI’NIN “ÇALIŞAN GAZETECİLER” DUYARLILIĞI

Çorum Eczacı Odası Başkanı Şefkat Güler, Genel Sekreter Olcay Çorumlu, Sayman Arif Sami Bozdoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Doğuhan Koçak, dün gazetemizi ziyaret ederek, Mehmet Yolyapar’ın şahsında tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

SOYOCAK VE KEFÇELİ

ÇORUM HABER dostları; emekli TEDAŞ Müdürü Bekir Soyocak ve Gültekin Kefçeli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek Mehmet Yolyapar’ın şahsında tüm basın mensuplarına başarı dileklerini ilettiler.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim