Boğazkale’de düzenlenen İlçe Danışma Meclisi toplantısında katılarak bir konuşma yapan Karadağ, referandum için tüm teşkilatların hazır olduğunu bildirdi.

Boğazkale ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ın yanı sıra ilçe koordinatörleri Cemalettin Polattaş ve Metin Ulcay, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve il yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Başkanı Sadık Aşık, İlçe Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ve ilçe teşkilatları katıldı.

Bütün il ve ilçe teşkilatlarıyla gerek teşkilat gerekse diğer çalışmaları birlik ve beraberlik içinde götüreceklerini kaydeden Karadağ, “Bizler bir ve beraber oldukça hiçbir güç bu teşkilatların başarısız olmasına vesile olamaz. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkan ve Teşkilatlarımız, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Grup Toplantılarımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantılar neticesinde ilimizde yapılan güzel çalışmalar meyvelerini bir bir veriyor” dedi.

Ak Parti iktidarıyla Boğazkale’nin merkezindeki su, kanalizasyon gibi birçok sorunun çözüldüğünü belirten Karadağ, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Çorum’umuzun ilçelerimizin ve köylerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek gerekli yerlerle görüşüp sorunlarını kısa zamanda çözüme kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz.

Bizim için referandum çalışmaları çok önemli ve teşkilatlar olarak referandum çalışmalarımıza gece gündüz demeden, çalınmadık kapı bırakmayarak devam edeceğiz.

2017 yılı ülkemizin geleceğine kastetmek isteyenlere zindan olacak. Birlik ve Beraberliğimizi asla kimse bozamayacak. Ezanımız, Bayrağımız, vatanımız, milletimiz ve devletimiz söz konusu olunca biz teşkilatlar için gerisi teferruattır.

Siyasi liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi Halep’te bulunan kardeşlerimizin ve dünyadaki mazlumların yanında olan, ecdadın torunlarına sahip çıkan bir milletiz. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların farkındayız. Devletimiz, milletimiz ve partimiz ülke sınırlarımızda Suriye’de, Irak’ta, Afganistan da ve diğer Müslüman ülkelerindeki kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Ortadoğu da oluşturulmak istenen yapılanmaya Siyasi Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın belirttiği gibi asla buna müsaade etmeyeceğiz. Milletçe soğukkanlılığımızı muhafaza ederek birbirimizle kenetlenip bu kirli oyunlara diklenmeden dimdik ayakta duracağız.” 

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim