Açılış törenine, Çorum Valisi Ahmet Kara, AKP Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO'su Erkan Akdemir, vali yardımcıları, daire müdürleri ile çok sayıda Assistt çalışanı katıldı.
Törende bir konuşma yapan AKP Çorum Milletvekili Salim Uslu, Assistt Çorum Çağrı Merkezi’nin; uzun, özenli ve disiplinli bir çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.
Çağrı merkezi çalışanlarının işe geliş- gidişlerde birtakım servis problemi yaşadığını hatırlatan Uslu, “Çalışanlarımızın yol problemini de çözersek hem istihdam sağlamada hem de verimli hizmet üretmede çağrı merkezimiz Türkiye’ye örnek olacak. Bu Çorum’un ilk çağrı merkezi fakat son olmayacak” dedi.
Assistt Çorum Çağrı Merkezi’nin ilimizde genç ve eğitimli nüfusa istihdam sağlaması açısından çok önemli bir yatırım olduğunu belirten Vali Ahmet Kara ise, “Anadolu’nun birçok kentinde olduğu gibi Çorum’da da eğitimli ve işsiz birçok vatandaşımız var. Genç ve eğitimli nüfusa istihdam sağlayan bu yatırımın ilimize hayırlı olmasını diliyorum. 416 çalışanı bulunan çağrı merkezimde sayıyı inşallah bine çıkartırız” dedi.
Protokol konuşmalarının ardından Bakan Elvan, kurdele keserek Assistt Çorum Çağrı Merkezi’nin açılışını yaptı.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim