Kentteki çeşitli firmalar tarafından Anitta Otel’de gerçekleştirilen Evlilik & Düğün Hazırlık Fuarı’nın etkinlikleri kapsamında Miss Seliz & Bella firması tarafından defile düzenlendi.

Firmanın 2019 kreasyonunun tanıtıldığı defilede, ünlü manken Şebnem Schaefer ve ekibi podyuma çıktı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği defilede yaklaşık yarım saat podyumda kalan manken Şebnem Schaefer, sergilediği gelinlik modelleriyle büyük beğeni topladı. Büyük bir bölümünü kadınların oluşturduğu izleyenler, mankenleri uzun sürek alkışlarken cep telefonlarıyla görüntü almayı da ihmal etmedi.

Defilenin ardından bir açıklama yapan ünlü manken Çorumlulara övgüler yağdırdı. Çok güzel bir etkinlik olduğunu dile getiren Schaefer, “Sanırım en son 10 sene önce burada defile yapılmış. Daha sonra hiç defile olmamış. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu kadar yoğun ilgi beklemiyordum açıkçası. Her sahneye çıkışımızda bizi alkışladılar, bizi motive ettiler.

İstanbul ve diğer yerlerdeki defilelerde bu tür şeyler pek olmuyor. Onlar sadece izliyor. Çok güzel ağırlandık. Çağırın ben yine gelirim. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim