Edinilen bilgilere göre, Boğazkale ilçesinde kar temizleme çalışması yapan H.A.Ç. yönetimindeki iş makinesi Yazır köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü H.A.Ç. Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ise 2 kişi yaralandı. Ankara-Çorum karayolunda seyir halinde olan H.Ş. yönetimindeki otomobil Deniz köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Önce yol kenarında bulunan refüje çarpan otomobil daha sonra aynı istikamette seyir halinde olan M.S. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada H.Ş. ve Y.Ş. yaralandı.
Çorum-Samsun karayolunda, M.P. yönetimindeki otomobil Atçalı köyü yakınlarında buzlanma nedeniyle önce N.A. yönetimindeki otomobile ardında da yol kenarında park halinde bulunan minibüse çarptı. Kazada minibüs sürücüsü O.K. ile yolculardan E.P. yaralandı.
Çorum İskilip karayolunda da buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan İ.K. yönetimindeki otomobil ağaca çarptı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Hitit Üniversitesi ve Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sungurlu ilçesindeki trafik kazasında ise Ş.Ş. yönetimindeki otomobilin yolun buzlu olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Kazada sürücü Ş.Ş. ve yanında bulunan F.B.Ş. yaralandı.
Editör: TE Bilisim