Çorum Belediyesi’nin asfalt ve altyapı çalışmaları ile bütün mahallelere hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Program dahilinde farklı bölgelerde çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi ekipleri, sorunlu tüm cadde ve sokaklara el atıyor.

Gülabibey Mahallesi sakinlerinden gelen talep üzerine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın bu yıl yapmayı taahhüt ettiği Bağcılar 4. Cadde asfaltı için ilk kazma vuruldu. Diğer cadde ve sokaklarda olduğu gibi Bağcılar’da da öncelikli olarak Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince altyapı çalışması yapılacak. Eskiyen kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının yenilenmesinin ardından Bağcılar 4. Cadde yeniden asfaltlanacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışmaların başladığı Bağcılar 4. Cadde’de incelemelerde bulundu. Başkan Aşgın’a Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli de eşlik etti. Başkan Aşgın yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yıl Gülabibey Mahallemize yaptığımız bir ziyaretimiz sırasında Bağcılar 4. Cadde’nin asfalt sorunu bize iletildiğinde gerekli çalışmayı yapacağımızın sözünü vermiştik.  Şimdi bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yaklaşık 14 metre genişliğindeki çift şeritli Bağcılar 4. Cadde’nin altyapısını yeniledikten sonra asfaltlanacağını ifade eden Aşgın, “Bağcılar’da ayrıca birçok sokak ve caddede Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak caddemizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Bağcılar 4. Cadde’nin yanı sıra şu anda Binevler 3. Cadde ve Bahar Caddesi’nde de çalışmaların devam ettiğini, Mavral Sokak ve Dr. Sadık Ahmet Caddesi’ndeki çalışmaların ise tamamlandığını belirten Başkan Aşgın, “Benzer çalışmaları bütün mahallerimizde yapıyoruz. Sadece Gülabibey değil bütün mahallelerin adeta şantiyeye döndü. 24 saat esasıyla, aşkla ve şevkle çalışmaya devam ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim