Geçtiğimiz aylarda kurulan Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Başkanı Doğan Kara ve dernek üyesi muhtarlar, Karadağ’ı İl Başkanlığına atanmasından dolayı tebrik ederek, Çorum ve köyleri için yapılacak çalışmalar konusunda kendisini yanlarında görmek istediklerini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Karadağ, ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade ederek, AK Parti’nin muhtarlara verdiği önemden bahsetti. Bir köylü çocuğu olarak muhtarlarla gurur duyduklarını kaydeden Karadağ, “Bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önemi biliyorsunuz. Bizim için de sizlerin durumu aynıdır” dedi.
AK Parti’de geçmişte önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Karadağ, 10 yıl aradan sonra yeniden siyasetin sıcak ortamına döndüğünü ve Çorum’a hizmet edecek olmasından dolayı heyecanlı olduğunu kaydederek, “Sizlerle birlikte yolumuza devam edeceğiz. Bütün Çorum halkı ile barışık ve birlik olacağız.” diye konuştu.
AK Parti iktidarıyla birlikte birçok hizmetin ileri seviyeye getirildiğine dikkat çeken Karadağ şöyle konuştu:
“Her geçen gün konforlu bir yaşam için hizmetlerimiz devam edecektir. Biz iktidar partisi olarak 79 milyonu kucaklıyoruz ve hizmetlerimiz 79 milyon için devam edecektir. İnşallah hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı mutluluk duydum. Başta Doğan Kara başkanımız olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim.”
Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Doğan Kara ise Karadağ’ı yeni görevi için tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Dernek olarak amaçlarının halka ve köylere bir STK olarak her türlü yardımı yapabilmek olduğunu açıklayan Kara, “Köy toplantılarında bir araya geliyoruz muhtarlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bundan sonra ki süreçte de birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim