Milletvekili Ceylan’a kutlama ziyaretleri sürüyor. Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Milletvekili Ceylan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Ceylan’ı tekrar Milletvekili seçilmesinden dolayı tebrik eden Çorumlu heyet, “Sizi tekrar Çorum adına Meclis’te görmek, ilimiz için büyük bir fırsattır” dedi.

Çorum merkezde ve ilçelerde Toprak Mahsulleri Ofisi alımlarının zamanında başlamasından dolayı Milletvekili Ceylan’a ayrı bir teşekkür eden başkanlar, Ceylan’ın girişimleri nedeniyle alımlardan bir sorun ile karşı karşıya kalmadıklarını söyledi.

Milletvekili Ceylan ise Çorum’da bulunan STK’lar ile her zaman bir istişare halinde olduklarını ifade ederek, “Çorum’da bir sorun varsa bunu en pratik ve en doğru şekilde çözmenin yolu istişareden geçmektedir. Bizlerde, siz başkanlarımızla beraber ilimizin tarım ve hayvancılık noktasındaki sorunları çözümü için birlikte çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Çorum’da hayvancılık ve bitkisel üretimde yaşanan sorunları bildiklerini ve yakından takip ettiğini belirten Ceylan, “Bu sorunların çiftçimiz ve sizlerle el ele vererek ortadan kaldıracağız” diyerek, Çorum’un bölgesinde parlayan bir il olması için bu dönemde de canla başla çalışacağını söyledi.

Çorum’da çiftçinin derdiyle dertlenen başkanların olduğunu ifade eden Ceylan, “Kendi özel işlerinden çok tamamen çiftçimizin sorunlarıyla ilgilenen başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sorunları bilen en iyi kişiler sizlersiniz. Siz bizlerden isteyeceksiniz, bizde sorunun çözülmesi için sizler için TBMM’de sesiniz olacağız” diye konuştu.

Türkiye'nin 24 Haziran seçimleriyle bir devri kapatıp yeni bir dönemi açtığını ifade eden Ceylan, “Parlamenter sistem denilen ve artık Türkiye'nin enerjisini israf ettiği, ağırlığını taşıyamadığı, gelecek yolculuğunda önünü tıkadığı çok açık olan sistem bütün kurum, kural ve alışkanlıklarıyla arşivlerdeki yerini almıştır. Şimdi yepyeni bir dönem başladı” diye konuştu.

Yeni sistemin her şeyi baştan aşağı değiştireceğini vurgulayan Ceylan, bu sistemden Çorum’un payını fazlasıyla alacağını, artık yatırımların bürokrasiye takılmayacağının altını çizdi.

Ceylan son olarak ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum heyetine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim