Genel kurula Belediye Başkanı Zeki Gül, Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Memur Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Memursen’e bağlı sendikaların yöneticileri ve üyeler katıldı.

Divan başkanlığına Ali Yıldız, divan üyeliklerine ise Erol Çalmaz ve Arzu Kalender’in getirildiği Bem Bir Sen Çorum Şubesi 5. Olağan Genel Kurulunun açılış konuşmasını gerçekleştiren Burhan Şahin, 2003-2004 yıllarından beri sendikacılık yapmaya çalıştıklarını belirterek bu süre içerisinde diyalog yoluyla aldıkları talepleri Ankara ve genel merkeze iletmeye çalıştıklarını dile getirdi. Şu an 562 üyeleri bulunduğunu belirten Şahin, üyelerle birlikte birçok konuya el attıklarını ve anlaşma yapmadıkları belediye kalmadığını söyledi.

Kendi çabaları ile sendikaya araç tahsis ettiklerini ayrıca şube için bir büro satın aldıklarını anlatan Burhan Şahin emeği geçenlere teşekkür etti.

Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatcı ise konuşmasında şube başkanı Burhan Şahin’in hakkıyla sendikacılık yaptığını belirtti. Denge sözleşmelerine çoğu zaman birlikte gittiklerini ve toplantılarda Şahin’in üyelerin hakkını sonuna kadar savunduğunu anlatan Saatcı, en çok üye kaydeden sendikanın da Bem Bir Sen olduğunu belirterek Burhan Şahin ve yönetimine teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından geçilen seçimde Şube Başkanlığına Burhan Şahin, başkan yardımcılıklarına da Yakup Fındıkçı, Veli Singer, Mesut Gürbüz ve Ekrem Özer,

Denetim kuruluna Erdal Civelek, Ertuğrul Tahtakılıç ve Hasan Köylü, Disiplin kurulu üyeliklerine Bekir Karamehmet, Yasin Yıldırım ve Ömer Yalçın, üst kurul üyeliklerine de Burhan Şahin ve Yakup Fındıkçı seçildi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim