Mürşide-Necmettin Uzun çiftinin kızları Burcu ile Emine-Necip Aydaş çiftinin oğulları Musa’nın düğün töreni geçtiğimiz Pazar günü Vadi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Düğüne Vali Yardımcısı Adem Saçan, CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse ve eşi Leyla Köse, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Kılıç, Belediye-İş Şube Başkanı Mehmet Şen, bazı AK Parti ve CHP İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, sendika başkanları, esnaf odası başkanları ve oda üyeleri, işadamları, sanayi esnafı, Uzun ve Aydaş ailelerinin yakın akraba ve dostları ile çok sayıda davetli katıldı.
Genç çiftin nikâhını Çorum Belediyesi Evlendirme Memuru Erdem Sakınmaz kıyarken, çiftin şahitliklerini ise Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Tufan Köse ile Yalçın Kılıç ve Birol Alanbay yaptı.
Kıyılan nikâhın ardından oldukça kalabalık konuğun katıldığı düğün merasiminde sahne alan Çorumlu sanatçı Nergiz Ay, güzel sesiyle davetlilere hoşça vakit geçirtti. Gece geç vakitlere kadar devam eden düğünde Burcu ile Musa’nın mutluluğu ise görülmeye değerdi.
ÇORUM HABER, Uzun ve Aydaş ailelerini kutlar, genç çifte de bir ömür boyu mutluluklar diler.
(Taner ŞİMŞEK)
 
Editör: TE Bilisim