Her yıl geleneksel olarak düzenlenen geceye bu yıl da çok yoğun bir katılım oldu. Dayanışma gecesine CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, CHP Çorum Milletvekili aday adayı Dinçer Solmaz, Turgut İlgü, Halis Durkaya, Saim Topgül, Muharrem Bozdoğan, Ulaş Yıldırım, belediye meclisi üyeleri, CHP İl Örgütü yöneticileri, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda Atçalılı vatandaş katıldı.
Gecede davetlilere hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Atçalı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Mülazım, dayanışma gecesinde toplanan yardımlarla Atçalı Köyü’ne Cemevi yaptıracaklarını ifade etti.
Çorum Merkeze bağlı Atçalı Köyü Muhtarı Kenan Kümbet ise, dayanışma gecelerinin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirterek, “Bugünlerimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Allah bizleri Atatürk’ün yolundan ayırmasın” dedi.
Dayanışma gecesinin sunuculuğunu Radyo Gün programcılarından Yağız Kamsız yaparken, yerel gruplardan Aşık Şahin, Berkant Bolat ve Reha Palabıyık da bağlama eşliğinde türkü ziyafeti sundu.
Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Güleryüz Restoran’ın güzel sanatçısı Banu Öztürk ise, Türk Halk Müziği’nin unutulmaz parçalarını davetlilerle birlikte seslendirdi. Müzik şöleninde Atçalılılar, halaylar çekip doyasıya eğlendi.
(Onur MÜLAZIM)













Editör: TE Bilisim