Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğü, yarın ve Salı günü bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağını bildirdi.
YEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre; Çorum’da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle “Programlı Elektrik Kesintisi” uygulanacak.
Bu kapsamda bugün, Çorum İli Merkez Kırsal Şebekede 08:30-13:00 saatleri arasında “Bakım Onarım Çalışmaları” nedeniyle; İskilip Yolu 3. Km.’deki özel müşterilere ve Özkoç Tuğla, Ceritoğlu Kiremit, Yeniyıldız Kiremit, Kaya Petrol, Azimer Tuğla, Uğur Tel Örgü ve Uçak Harman Tuğla'ya programlı olarak elektrik verilemeyecek.
Yarın ise Çorum İli Merkez Kırsal Şebekede 09:00-13:00 saatleri arasında “Bakım Onarım Çalışmaları'' nedeniyle; Çanakçı Köyü, İsmailköy Köyü, Çukurören Köyü ile İdeal Tavukçuluk, İki Pınar Tavukçuluk, Çanakçı Bağları ve İsmailköy Köyü Gülistan Bağları’na elektrik verilemeyecek.
Yarın ayrıca 09:00-16:00 saatleri arasında ise Konaklı ve Ayvalı köyleri ile Konaklı benzinlik, Konaklı girişi mandıra, Belediye içme suyu, Konaklı içme suyu ve Pınarbaşı içme suyunda programlı olarak elektrik kesintisi uygulanacak. (Haber Merkezi) 
Editör: TE Bilisim