İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği İl Başkanı Abdullah Gökgöz, Saadet Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Gökgöz, Mehmet Yıldız ve Erdal Öztoprak’ın katıldığı ziyarette Muhtar Özdemir’e teşekkür eden SP’li yetkililer “Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’in şehrimizin bütün kesimlerinde Suriye ve Irak'tan gelen mülteci kardeşlerimiz için çırpındığını gördük ve bu çırpınışına seyirci kalamazdık” denildi.
Özdemir’in kendi eliyle mültecilere ekmek dağıtması ve ihtiyacı olmayan kişilerden kullanmadıkları eşyaları ihtiyaç sahiplerine iletmesinin takdire şayan olduğunu söyleyen SP Merkez İlçe Başkanı Sakınmaz, “Hanefi Özdemir’in göstermiş olduğu bu tuttum ve davranış tüm insanlığa ibret alması gereken bir olaydır taktir ve teşekkür ediyoruz. Biz Saadet Partililer olarak Hanefi Bey'in maddi ve manevi destekçisi olacağız, elimizden geldiğince bu gayretine omuz vereceğiz” diye konuştu.
Soğuk kış günlerinde mültecilerin durumlarının çok kötü olduğunu ve mahallelerindeki bu insanların soba ihtiyacını bir nebze giderdiklerini kaydeden Muhtar Özdemir de “Değerli Çorum halkı bu çalışmamıza her türlü yardımlarınızla bize destek olun. Bu bir insanlık görevidir. Yarın huzuru mahşerde bunun hesabını hiç kimse veremez. Ben üzerime düşen görevi yapmaya çalışıyorum. Sizde gelin el verin bu mülteci kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılayalım. Kendisine ekmek verdiğimiz çocuk daha eline ekmeği alır almaz ağzına götürdü yüreğim dayanmıyor. Gelin bu sese kulak verin” şeklinde konuştu.
Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir ziyaret için SP heyetine de teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim