Beraberinde İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan, bazı AKP İl ve Merkez İlçe görevlileri ile birlikte Anadolu Lisesi'ne giden Milletvekili Uslu, oyunu kullandı.
Kriz ve kaos tacirlerine, kumpas ve şantaj heveslilerine inat, inançla oylarını devlet, millet ve istikrar için kullandığını söyleyen Salim Uslu, sandık görevlilerini de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Milletvekili Uslu ve beraberindeki heyet daha sonra diğer okulları da ziyaret ettikten sonra bir açıklama yaptı. Ülkedeki seçimlerin yenilendiğini hatırlatan Uslu, “Bu seçimler inşallah ülkemizde istikrara katkı sağlayacak bir sonucu getirir. Bugün bir tür demokrasi bayramıdır. Çünkü dünyanın hiçbir yerinde katılımı bu kadar yüksek bir seçim yaşanmıyor. Sandıkları az önce gezdik ve gördük orada da katılım bir hayli yüksek bu seçim sonuçlarına olduğu kadar ülke meselelerine ilişkin toplumun ne kadar sahiplendiğini göstermesi bakımından önemli bir öcüdür. Şu ana kadar aldığımız bilgilere göre ülke genelinde her hangi bir olay olmamış olması son derece sevindiricidir. İnanıyorum ki Türkiye’de ki bu istikrarsızlık ortamı yerini istikrara bırakacak ve Türkiye kalkınmaya gelişmeye kaldığı yerden devam edecektir.” diye konuştu.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim