Milletin bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlumlara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders verdiğini belirten Gül, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün verilmeyeceği ve sonsuza kadar var olunacağının tüm dünyaya kabul ettirildiğini vurguladı.

Milletin, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacağını söyleyen Necati Gül, “Dünya döndükçe bu millet var olacak, varlığından, milli ve manevi değerlerinden, insanlığa ve barışa hizmetten asla taviz vermeyecektir.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden, milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim