Adalet ve Kalkınma Partisi Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, seçim çalışmaları kapsamında Uğurludağ’ı ziyaret etti.
Seçimlerde aday olmamasına rağmen mevcut milletvekili olarak partisine destek olmak adına ilçe ziyaretlerini sürdüren AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı’ya, Çorum Milletvekili adayı Bekir Horuz, İl Başkan Yardımcıları Mahmut Öztemiz, Mustafa Kılıç, Ahmet Akın ve Kenan İpek de eşlik etti.
Bağcı ve beraberindeki heyeti karşılayan İlçe Başkanı Yakup Torun, “Milletvekilimiz her zaman ilçemizin yanında yer aldı ve projelerimize sahip çıktı. Son iki yılda çok hızlı şekilde yatırım aldık. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

“MİLLETİN UMUDUYUZ”
AKP’nin 13 yılda ülkemize ve ilimize büyük hizmetler yaptığını dile getiren Horuz ise 1 Kasım’da yeniden tek başına iktidara gelerek ülkeyi istikrara kavuşturacaklarını bildirdi.
Dertlerinin Uğurludağ’ın ekmeğini büyültmek olduğunu söyleyen Milletvekili Bağcı’da ilçedeki ziyaretleri kapsamında yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: “Uğurludağlıların gelirini, yaşam kalitesini artırmak için çalıştık çabaladık. İhale edilen Şendere içme suyu projesi, ihaleye gönderilen TOKİ konutları, ihale edilen Kızılırmak Tımarlı sulama projesi, su ölçümü yapılan göletler, yeni ambulans ve itfaiye destekleri, sentetik çim saha, öğretmen evi lokali sadece son iki yıldaki yatırımlarla ilgili gelişmelerdir. Uğurludağ AKP’ye inandı, güvendi ve yüzde 70 e yakın destek verdi.
Partimiz bu milletin umududur geleceğinin teminatıdır. Ancak Haziran’dan günümüze yaşadıklarımız iç ve dış düşmanların el sıkıştıklarının bir işaretidir. AKP’siz bir Türkiye çabalarına bu millet asla izin vermeyecektir. Güçlü Türkiye’den rahatsızlık duyanlar Türkiye’yi yönetilemez gösterme çabasına girişenlerdir. Millet bu oyunu sandıkta bozacak ve Türkiye tekrar huzurla istikrarı yakalayacaktır” dedi.



HORUZ’U TANITTI
İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından heyet esnaf ziyaretinde bulundu. Burada Milletvekili Bağcı yeni aday Bekir Horuz’u ilçe halkıyla da tanıştırdı. Vatandaşlar da Bağcı’ya bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür etti. Heyet son olarak Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun’u da ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

ÇELTİK ÜRETİCİSİNİN SORUNLARINI DİNLEDİLER
Heyet ayrıca Uğurludağ’da Eski Çeltek köyünü de ziyaret ederek çeltik üreticilerini dinledi. Harmanlarda çalışan çiftçi ailelerinin çayını içen Milletvekili Bağcı Tımarlı Sulama projesi ile bölgenin veriminin ve üreticinin gelirinin artacağını, ayrıca yılda iki ürün alınabileceğini söyledi.
Son yıllarda özellikle Özel İdare kanalıyla köylere önemli yatırımlar yapıldığını anlatan Bağcı, çeltik taban fiyatının açıklanması, ecri misille ekilen arazilerin tarımsal desteklerden yararlandırılması, çeltik alımı için TMO’nun açılması gibi kendisine iletilen taleplerin de takipçisi olacağını vurguladı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim