Gazetemizi arayan okurlarımız, Çorum’un kaderini değiştirecek nitelikteki bu büyük yatırım için, ilgili-ilgisiz herkesin seferber olması gerektiğini belirterek, “Çorum bu fırsatı kaçırmamalı” diyorlar.

Çorum’un yararını, çıkarını yayın politikasının temeline oturtan ve şimdiye kadar pek çok büyük yatırım ve hizmetin Çorum’a kazandırılmasında önemli pay sahibi olan ÇORUM HABER’in, yine büyük bir “Çorum milliyetçiliği” ve “Çorum severlik” örneği sergilediğini belirten yurttaşlar, özetle şu noktalara dikkat çekiyorlar:

“Çorum’un makûs talihini yenme fırsatı ortaya çıkmıştır. Sen-ben kaprisleriyle, basit çekememezlik ve komplekslerle, yani ÇORUM HABER’in sık sık ifade ettiği ‘fitne, fesat ve haset’ illeti sebebiyle bu fırsat heba edilirse, bugün sorumluluk mevkiinde olanları da, sessiz kalarak gelecek kuşaklara bilmeden ihanet edenleri de tarih affetmez!”

“Kurulacak dev fabrika için 1 milyon metrekarelik hazine arazisinin bedelsiz verilmesine ilişkin gerekli izinler hemen alınarak, Volkswagen’e bu bilgi hiç vakit kaybedilmeden ulaştırılmalıdır. Gölcük’teki Ford fabrikası için merhum Demirel’in, ‘Yeter ki yatırım olsun, Çankaya’nın bahçesini bile tahsis ederim’ sözü unutulmamalıdır.”

“Çorum’un bu talebi, Sayın Cumhurbaşkanı’na hemen iletilmelidir. Bunun için, etkili ve güçlü bir heyet oluşturulmalı, ayrıca kendilerine bireysel olarak ulaşabilecek hemşehriler de, bu tarihi görevden kaçınmamalıdır. Çorum’da kamuoyu oluşturmak ve altyapıyı hazırlamak üzere de, hemen harekete geçilmelidir.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim