Gülbazlar Sıhhi Tesisat ortaklarından Kamil Gülbaz, yeni kanal görüntüleme cihazı ve arıza tespit cihazının yanı sıra araç ekipmanına bir de mini kepçe kazandırdıklarını belirterek, “Mini kepçemizle dar alanlarda 2,5 metre derinliğinde kazı yaparak, elektrik ve pis su hatlarını yenilemek üzere çalışma gerçekleştirebiliyoruz. Ayrıca yeni kameralı kanalizasyon görüntüleme ve arıza tespit cihazımızla 50 metreye kadar renkli görüntü alabiliyor, böylece pis su tıkanıklıkları ve arızalarını kolaylıkla saptayabiliyoruz.” dedi.

“ÇORUM HALKININ ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ”

Kamil Gülbaz, 2014 yılında Çorum’a ilk kez hidrolikli ve raylı beton kesme makinesi getirdiklerini, 2015 yılında ise özel vidanjör hizmeti sunmaya başladıklarını anımsatarak, 20 yıldır bulundukları sektörde her geçen gün yeniliklere ayak uydurarak Çorumlular’a en kaliteli hizmeti sunmayı kendilerine ilke edindiklerini söyledi.

Uzman ve donanımlı kadrolarıyla hizmet sunduklarını vurgulayan Kamil Gülbaz ayrıca her türlü doğalgaz ve sıhhi tesisat işlerinin yanı sıra yüksek basınçlı hava ile sondaj kuyuları temizliği, dizel kompresörlerle kırım-yıkım işlemleri, derz kesme ve karotla beton delme hizmeti verdiklerini de sözlerine ekledi.

Kamil Gülbaz, “Çorumlu hemşehrilerimizin çözüm ortağı olmayı kendimizi yenileyerek sürdüreceğiz.” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim