Dün Sendika binasında bir basın toplantısı düzenleyen Selim Aydın, Türk milletinin kimseye verecek bir karış toprağı olmadığını vurgulayarak, “Bedeli ne olursa olsun Afrin emperyalistlere mezar olacak.” ifadesini kullandı.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, basın toplantısında şu görüşleri dile getirdi:

“Yaklaşık 30 yıldır, yavaş yavaş, merhale merhale yurdumuzu kuşatan şer güçler, maşa olarak kullandıkları terör örgütleri yoluyla Türk milletini yıpratmak, zayıflatmak, son darbe ile yok etmek ve tarih sahnesinden silmek üzere ortaya koydukları planlarını devreye sokmuşlardır.

Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’de yürüttüğü bu harekât, Türk milleti üzerinden İslam’ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekâtıdır. Nasıl ki, Kurtuluş Savaşı’nda Yunan kisvesi altında yedi düvelle savaştıysak bugün de YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız. Bu nedenle Sakarya, Dumlupınar, İnönü bizim için ne anlam ifade ediyorsa, El Bab, Afrin, Münbiç, Sincar ve Kandil de aynıdır.

Bugün Mehmetçik cephede, Türk milletinin kaderini yeniden yazmakta, bu topraklar üzerinde yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti-tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir.

Hepimiz birer Mehmet’iz, birer askeriz. Bütün hainlere, yedi düvele yeteriz. Birkaç çapulcuyu maşa olarak kullanıp, Türk’e diz çöktüreceklerini sananlar bilsin ki, her bir askerimizin sinesinde 80 milyon yürek atıyor. Türk askerinin ayak sesleri, dünyanın dört bucağında düşmanın uykusunu kaçırıyor, hainlerin kulaklarında yankılanıyor.

Bizim mahallemizde Türk’e rağmen, Türk’e karşı oyun kurmaya kalkanlar bilsinler ki, bizim vatanımızın sınırları masa başında cetvellerle değil, cephede kanla çizilir. Dost düşman, yedi düvel iyi işitsin. Biz, Türkü ile Kürdü ile Lazı, Çerkezi, Arap’ı ile bir ve bütünüz. Kimseyle bir derdimiz, kimseye bir düşmanlığımız yok. Ancak bizimle derdi olan, devletimizin, milletimizin birliğini yok etmeye çalışanlarla görülecek bir hesabımız var.

Biz Türkiye Kamu-Sen olarak 400 bin üyemizle, duamızla, varlığımızla, ruhumuzla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız. Bu yolda yurdu yaşatmak için can veren, gelmiş geçmiş bütün kahramanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bilinsin ki, bundan sonra kimseye verilecek bir karış toprağımız yok. Ölmek var, dönmek yok. Allah var, gam yok. Bilinsin ki, bedeli ne olursa olsun Afrin emperyalistlere mezar olacak. Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olacak.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim