Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, TSO’nun yeni hizmet binasının Çorum’a yakışır bir bina olduğunu belirterek, bu bina sayesinde TSO üyelerine ve yurttaşlara daha modern bir ortamda hizmet verileceğini söyledi.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da binanın yaklaşık 15 milyona mâl olduğunu dile getirerek, binanın kazandırılmasında TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın büyük katkıları olduğunu ifade etti.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıcal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zorlu bir süreçten sonra bu binayı üyelerimize ve vatandaşlarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Basın önündeki ilk ziyaretçilerimiz olarak sizleri ağırlamaktan da ayrıca onur duyduk. Bu bina sadece makam odalarından ibaret bir bina değildir. İçerisinde konferans salonları gibi farklı ünitelerin yer aldığı ve değişik etkinlikler için de kullanılabilecek fonksiyonel bir bina tasarladık. Yeni TSO binamızın yapımında Sayın Belediye Başkanımızın son derece büyük katkıları olmuştur. Öyle ki Sayın Külcü sanki Belediye’nin kendi binası yapılıyormuşçasına bu binanın yapımına her türlü desteği vermiştir. Bu vesileyle kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim