Geçtiğimiz Cuma günü Kültür Balo Salonu’nda düzenlenen yemeğe ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Başkan Vekili Recep Gür, Yönetim Kurulu üyesi Ömer Latif Akdağ, bazı esnaf odası başkanları, oda Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda oda üyesi esnaf, çırak, kalfa ve usta düzeyinde katılım gösterdi. Oda üyeleri ve misafirler Oda Başkanı Erol Bozkurt, Oda Genel Sekreteri Eyüp Bolat ve Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Şen, Muharrem Uygun, Ahmet Beker, Tuncay Yalçınkaya, Akın Uysal ve Turan Arslan tarafından ayakta karşılandı.

Yemek öncesi oda üyelerine kendisini Oda Başkanlığı’na layık gördükleri için teşekkür eden Bozkurt, görev süresi boyunca esnafına hizmetin en güzelini sunacağını dile getirdi. Konuşmanın ardından ise oda üyesi emektarlara çırakları tarafından plaket takdim edildi.

Metin Göktepe’ye plaketini Turan Semerci takdim ederken, İsmail Uzuner’e Ruhi Avcıoğlu, Ömer Faruk Tuzcu’ya Ziya Beyaz, Hulusi Erdoğan’a Erol Güngör, Muzaffer Solak’a Akın Uysal, Hikmet Göktepe’ye ise kendisinin şehir dışında olması münasebetiyle Oda Genel Sekreteri Eyüp Arslan adına Tuncay Yalçınkaya takdim etti.

Yemek, şehitlerimizin ruhuna okunan duayla sona erdi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim